Ventilationer på et kontoret

Ventilationer på et kontoret

Den mest værdifulde ressource i ethvert firma er mennesker. I hver virksomhed er der en simpel succes regel:
Hvis man vil øge produktiviteten for personale, skal man skabe behagelige arbejdsvilkår for medarbejedrne
Ventilation på kontoret er en topprioritet, når man skal skabe det rigtige arbejdsmiljø.

I dag er der mange faktorer, der kan påvirke negativt ventilationen på kontorer:

Vinduer lader ikke frisk luft indeni og lader ikke CO2 udenfor.

Derfor skal man åbne vinduer for at får frisk luft. Sammen med den friske luft kommer støv, støj og udstødningsgasser ind på kontoret (kontorer er trods alt ofte placeret i nærheden af motorveje). Desuden mister man dyrebar varme om vinteren, og man bliver nødt til at betale mere for opvarmning. Hvis der er mange mennesker på kontoret, skal vinduerne være åbne næsten hele arbejdsdagen for at have tilstrækkelig frisk luft (20- 30 m3 / time pr. Person).


Kontorer har ofte “døde” vinduer, som slet ikke kan åbnes.

Dette er et andet ventilationsproblem i moderne kontorer. Vinduer fra gulv til loft er smukke og slipper meget lys ind, men meget ofte er de ""døde"". Faktisk bliver et lokale til et termokande, og man kan ikke undvære en rekuperator eller anden tvungen ventilation.

Personalet bliver sygt uden normalt ventilation.

Hvis ventilationen ikke er installeret, stiger CO2 -niveauet kraftigt. Kontoret bliver ubehageligt og indelukket, personalets produktivitet reduceres betydeligt, arbejderne bliver trætte, koncentration og opmærksomhed falder.

Kontorudstyr, møbler og inventar forurener også luften.

Alle yderligere elementer på kontorer, såsom kontorudstyr, møbler og så videre, udsender konstant skadelige stoffer, såsom formaldehyd. Hvis lokalerne er ventileret regelmæssigt, er det umærkeligt for personalets sundhed og komfort. I lukkede rum ophobes skadelige stoffer og bakterier spredes hurtigt. På kontorer, hvor lokalerne ikke er ventileret, er medarbejderne mere tilbøjelige til at blive syge. Dette skaber ekstra driftsomkostninger for arbejdsgiveren.

Derfor afhænger arbejdsproduktiviteten i enhver virksomhed og personalets effektivitet direkte af ventilationen på kontoret.

pic0201-clear-1080x1080.jpg

Forsynings- og udsugnings ventilation med varmegenvinding er den bedste løsning til kontorventilation.

Rekuperator ventilation giver konstant tilførsel af frisk luft og fjernelse af udsugningsluft. På grund af rekreation vil indblæsnings luften på et kontor altid have en behagelig temperatur: om vinteren - opvarmet og om sommeren - afkølet. Prana rekuperatorer har en bred modellinje til forskellige typer lokaler med en bred vifte af luftudveksling og effektivitets faktor op til 93%.

Ved du, hvor du kan købe en PRANA rekuperator? Vores specialister er klar til at give nogle råd, beregne en pris og anbefale den bedste designløsning.