VENTILATION I INDUSTRIBYGNINGER

Ventilation af høj kvalitet med varme-rekuperation er en god investering i din forretning.

Design, produktion og installation af et industrielt varmebesparende ventilations-system til lokaler med forskellig funktion:

  • Sommerhuse
  • Kontorer
  • Hotel, restaurant og Catering
  • Butikker
  • Landbrugsbygninger
  • Svømmehaller
  • Fitness centre
  • Medicinske centre mv.

 

Vores højt kvalificerede ingeniører vil tilbyde design af ventilation, anbefale nødvendigt udstyr eller designe individuellel ventilationsløsninger. Mange års ekspertise og professionalisme hos vores specialister i installation vil hjælpe os til at installere ventilations-systemer hurtigt og effektivt.

Industrielle varmebesparende PRANA ventilationssystemer

Funktionen af PRANA's ventilations-system, baseret på en kobbervarmeveksler, sigter på at skabe et sundt indeklima og at regulere luftfugtigheden. Inde i arbejds-modulet strømmer luften samtidigt i forskellig retning: Frisk luft udefra strømmer gennem varmeveksleren, hvor den opvarmes (i de kolde måneder) af varmen fra udstrømningsluften. Luften strømmer i forskellige kanaler i varmeveksleren og blandes ikke.

PRANA's ventilationssystemer har en konstant effektiv varmegenvinding på op til 93%, hvilket giver en betydelig energibesparelse i opvarmning og ventilering af lokalerne. De industrielle rekuperatorer PRANA 250, PRANA 340S, PRANA 340A kan forsynes med luftkanaler for at arrangere centrale ventilationssystemer, der kan anvendes på en decentraliseret måde.

Hvordan arbejder vi?

Forma 1 DK

* Vores hold af designere og ingeniører udarbejder en arbejdsplan, hvis det er nødvendigt og ønskes af kunden.

Færdige arbejdsprojekter med industriel ventilation PRANA

Et kraftfuldt ventilationssystem baseret på en PRANA 340S rekuperator med et netværk af luftkanaler – det er sådan StarDesign salonen betragtes af ventilationseksperter. Dette projekt kan med rette kaldes flagskibet pådet kommercielle område: To etager i en moderne bygning blev udstyret emd et ind- og udstrømningssystem. Rekuperatorerne PRANA 340S fra den industrielle serie blev integreret harmonisk i det diskrete nordiske indendørsdesign af døre og kontorlokaler. Når man ser på fotoet, får man ikke øje på rekuperatorene lige med det samme.

 

Et komfortabelt miljø for intellektuel, fysisk og motionel udvikling er en vigtig komponent i ethvert læringsrum. Klasserum og rekreative områder på den moderne skole Think Global Lviv er et sted hvor elever og lærere kan få ny viden, dele oplevelser og “se lyset” helt for dem selv. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten af luften er stimulerende for aktivitet, opmærksomhed og inspiration. For et bevare et sundt indeklima i klasserummene, benytter skolen et decentraliseret ventilationssystem med varmerekuperation, nemlig PRANA 200C rekuperatorer.

 
 

Og der er mange mange andre ventilationsprojekter:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksperter anbefaler installering af rekuperatorer som den mest effektive og energibesparende ventilationsløsning.