Har du mug og skimmelsvamp på væggene?

PRANA er den eneste rigtige løsning af problemer med mug, skimmelsvamp og kondens på ruderne

Hvordan kommer der skimmelsvamp på væggene?

Mange producenter af byggematerialer hævder, at der er forskellige effektive metoder til at fjerne skimmelsvamp fra væggene. Desværre kommer der ofte kun en kosmetisk effekt. Hvis Du ikke fjerner årsagen til mug og skimmelsvamp, vil det vende tilbage igen og igen.

OBS!!! Hvis årsagen ikke elimineres, vil mug og skimmelsvamp vende tilbage i rummet igen og igen. Mug i huset og skimmelsvamp på væggene opstår på grund af for høj fugtighed og utilstrækkelig ventilation i din bolig.

Har Du skimmelsvamp, må du først og fremmest løse problemet med høj fugtighed, hvilket altid vil kunne løses med effektiv ventilation.

© Copyright PRANA ®

Hvordan slipper jeg af med skimmelsvamp?


For at slippe af med skimmelsvamp en gang for alle, er der to trin Du må igennem:

• Fjern alle pletter med skimmel mekanisk. Til dette findes der forskellige svampemidler, som kan købes i et byggemarked.
• Fjern selve årsagen til skimmelsvampen for at forebygge fremtidige angreb. Dette er kun muligt ved at etablere effektiv ventilation. Den bedste løsning til effektiv svampekontrol er et decentraliseret ventilationssystem som fx PRANA's rekuperator.

PRANA's rekuperatorer normaliserer indeklimaet i rummet og fjerner alle forudsætningerne for mug, øget luftfugtighed og skimmelsvamp!

Lad os fjerne årsagen og ikke symptomerne!

Installeringen af PRANA's husholdnings-serie tager i snit kun 1-2 timer og det foregår uden at skade dit hjem.

shemaroboty-dk2.jpg
shemaroboty_ru2.jpg
montaj4.jpg