Allergi, ubehag, hovedpine, træthed?

Sover du dårligt om natten? Har du ofte hovedpine, og føler du dig udmattet? Har du allergiske reaktioner? En af de mest sandsynlige forklaringer på sådanne symptomer er utilstrækkelig ventilation. Dårlig luft kan forværre symptomerne på allergi og andre kroniske lidelser. Det er vigtigt at gøre noget ved indeklimaet i din bolig.

Hvordan påvirker indeklimaet dit helbred?

I indelukkede rum kan luften være sundhedsskadelig, fordi der enten ikke er tilstrækkelig ventilation eller fordi ventilationssystemet ikke virker optimalt. Der kan være en for høj koncentratiuon af CO2 i sådanne rum. Luftfugtigheden må desuden ikke overstige 60%, men må heller ikke være lavere end 40%.

Hvis denne balance forstyrres er der en øget risiko for angreb af mug og skimmesvamp, der er meget kraftige allergener.

Hvis man desuden befinder sig i et rum uden frisk luft i tilstrækkelig lang tid (fx i en lejlighed eller på et kontor), kan man få søvnproblemer om natten og opleve en konstant træthed. Det kan medføre en svækkelse af immunforsvaret og øge risikoen for infektion med bakterier eller virus.

© Copyright PRANA ®

Frisk luft giver et sundt helbred!

Hvis du ønsker at bevare energien, få tilstrækkelig søvn og undgå hovedpine, må du indånde frisk luft. Frisk luft er naturens luft. Det er nødvendigt at sørge for konstant frisk luft, der hvor man opholder sig. Et decentraliseret ventilationssystem med en PRANA kobber-rekuberator er en energieffektiv løsning, som vil sørge for en konstant forsyning af frisk luft og derved bevare et sundt indeklima.